Federation Member
佳作赏析
会员作品
Hook Lounge

该餐厅在环境方面前的结构与其本质几乎没有视觉和物理上的联系。这个设计力求体现的是餐厅和海岸线的融合。餐厅和大海之间的连接是一条从入口到码头的圆形通道。码头是完全便携的,由可堆肥的有机材料制成。餐厅的室内区域与海洋之间的空间被设计成一个包含餐厅室外区域和景观设计的景观。景观规划中的曲线为户外用餐者提供了舒适的休息室,让他们在享受半私人聚会的同时,可以凝视大海的地平线。面向景观层和大海的连续玻璃幕墙是充分利用全景作为视觉透明度手段的另一种表现形式


With regard to the environment, the previous structure of the restaurant was isolated with next to nothing visual and physical connection with its nature. What this design strived to manifest was the integration of the restaurant and the coastline. The formal proposal of the link between the restaurant and the sea emerged as a circular path starting from the entrance to a dock. The dock is completely portable made of compostable organic material. The space between the indoor area of the restaurant and the sea was designed as a landscape encompassing the outdoor area of the restaurant and the landscape design. The curvy lines in the plan of the landscape provide cozy lounges for outdoor diners to gaze at the sea horizon while enjoying their semi-private gatherings. A continuous glass fa?ade facing the layers of the landscape and the sea was another formal manifestation of making the most of panoramic view considered as a means of visual transparency.

【返回】